Vælg en side

Take Control

Trusted Since 1995

Fjernadgang

Opdages der et problem på en enhed, er vi klar over, at den bedste måde at undersøge det kan være at logge på serveren eller arbejdsstationen for at se nøjagtigt, hvad der foregår, og vi har leveret tre værktøjer til at opnå dette.

-Take Control (Windows og Mac) – aktiveret fra Dashboard og installeret sammen med Agent. Take Control giver mulighed for sikker direkte forbindelse til enhver overvåget Windows-server eller arbejdsstation eller Mac-arbejdsstation fra Dashboard uden behov for VPN’er eller ændringer i firewall-indstillingerne.

Integrer med eksisterende TeamViewer-installationer (kun Windows) – aktiveret fra Dashboard, denne mulighed giver brugerne mulighed for sikkert at oprette forbindelse til Windows-enheder, der kører TeamViewer direkte fra Dashboard uden behov for VPN’er eller ændringer i firewall-indstillingerne.
Remote Support Viewer and Agent (kun Windows) – designet til deltaget adgang, sendes en Remote Support Agent til brugeren, som derefter kan dele deres desktop uden at logge af, og begge brugere kan bruge computeren på samme tid *.

Alternativ fjernadgang (eksternt skrivebord) (kun Windows) – kan bruges som en genvej til at få adgang til fjernmaskinen via Terminal Services, VNC eller Netsupport Manager. På et skrivebord eller bærbar computer, hvor en bruger i øjeblikket er logget på systemet, er dette muligvis ikke muligt eller praktisk.

Næste: Auto Task

Vores mission

Vi vil med DLC MAX give muligheden for at have et sikkerhedssystem der primært har til formål at sikre din computer, samt gøre den optimal vedligeholdt og funktionsdygtig - uden du behøver at foretage dig noget.

De primære formål er, at sikre dig som bruger mod uønskede angreb og fejl.

  • Du sparer oven i købet tid og skal ikke tage stilling til tekniske spørgsmål - men bare bruge computeren.
  • Det hele sker ved hjælp af en bred sammensætning af programmer i softwarepakken DLC MAX.